VestiНекатегоризовано

Novi iznosi taksi za korišćenje prostora za parkiranje drumskih motornih i priključnih vozila na uređenim i obeleženim mestima

Odluka o visini taksi za korišćenje prostora za parkiranje drumskih motornih i priključnih vozila na uređenim i obeleženim mestima stupa na snagu od 1. februara. Zbog snega na parking mestima parking se neće naplaćivati ni danas 31.01.2017.

Skupština grada je na poslednjoj sednici u 2016. godini donela odluku o poskupljenju usluge parkiranja. Cena je uvećana za oko 10%, a Grad i JKP Vidrak ta sredstva od naplate parkiranja iskoristiće za uredjenje parkirališta na nivou grada. To je prvo poskupljenje od 2013. godine, a treće od 2009. godine kada je i počeo sistem SMS naplate parkiranja. I pored poskupljenja, cene su opet medju najnižima u odnosu na gradove veličine Valjeva.
Grad inače raspolaže sa ukupno 1898 parking mesta od čega je 128 mesta u crvenoj zoni u kojoj će parkiranje ubuduće koštati 45 dinara , dok za 177o mesta u plavoj zoni parking košta 25 dinara po satu.
kliknite na sliku za uvećani prikazParking cenovnik[1749]

 

Još sličnih objava

Proverite istaknute objave
Izbornik