Vesti

Nov izgled računa za korisnike i ukidanje naplate na terenu

NOV IZGLED RAČUNA U JKP VIDRAK
Obaveštavaju se korisnici usluga JKP Vidrak Valјevo da će od 1. maja 2017. odnosno, od obračunskog perioda za april 2017. godine račun za obračun izvršenih usluga dobiti nov izgled, na A4 formatu, u zelenoj boji. Ovo će omogućiti pregledniji uvid u pružene usluge korisnicima. Sastavni deo računa biće i nalog za plaćanje koji će sadržati sve bitne elemente (tekući račun, poziv na broj, iznos računa) kako bi korisnici mogli na jednostavniji način izvršiti plaćenje na šalterima pošte, banaka ili putem elektronskog plaćanja.

JKP Vidrak Račun

PROMENA SISTEMA NAPLATE NA TERENU
Usluga naplate posredstvom inkasanata JKP Vidrak od 1. maja više neće biti dostupna na terenu za korisnike.
Na šalteru blagajne JKP Vidrak Valјevo u okviru radnog vremena od 7-20 časova radnim danima i subotom od 7-14 časova na adresi Vojvode Mišića 50. korisnici će moći i ubuduće da nastave sa plaćanjem svojih dospelih obaveza, bez provizije. Zaposleni JKP Vidrak će i dalјe vršiti dostavu računa u gradskom jezgru, dok će za ostale korisnike dostavu vršiti JP Pošte Srbije.

UVOĐENјE OBRAČUNA ZATEZNE KAMATE
Od obračuna za april 2017. počeće obračun zakonske zatezne kamate za neblagovremeno plaćanje dospelih obaveza. S toga Vas molimo da na vreme izmirujete svoje obaveze prema JKP Vidrak kako bi izbegli dodatne troškove.
HVALA NA RAZUMEVANјU!

Još sličnih objava

Proverite istaknute objave
Izbornik