Vesti

JKP”Vidrak”spremno dočekao snežne padavine

jk3

jk6

jk7

jk9

jk10
Zbog snega koji je neprestano padao više od 24 sata, u petak u ranim jutarnjim satima radnici Javnog komunalnog preduzeća “Vidrak” su čistili ručno, lopatama pešačke prelaze i trotoare na mostovima, gradske trgove dok mašine za čišćenje snega su kružile gradom i čistile prilaze javnim ustanovama.
„Sve ekipe Vidraka su bile na terenu uključujući ekipe ulica, zelenila kao i parking službe. Prioriteti su bili mostovi, pešački prelazi, ulice pre svega. Imali smo veliku pomoć Grada, gradonačelnika i svih gradskih službi. U narednih nekoliko dana i kada prestane sneg da pada, imaćemo dosta posla jer treba sve ovo očistiti. Pomogli smo i oko pripreme za doček Srpske Nove godine. Ovde na Gradskom trgu postavićemo jedan veliki balon gde će biti industrijska so za posipanje kritičnih mesta. Potrudićemo se da na jedan efikasan način raščistimo sneg što pre da ne bi bilo posledica po građane.
Mehanizacija je ključna u ovim uslovima pre svega bob-ketovi i rajderi koji čiste sneg. Pre nekoliko godina radnici Vidraka su sve ovo morali da rade ručno, tako da nam je sada dosta olakšan posao. Planiramo da u toku ove i sledeće godine poboljšamo mehanizaciju da budemo još bolji i još spremniji“,naglasila je direktorka Kalat.

Još sličnih objava

Proverite istaknute objave
Izbornik