Vesti

JKP Vidrak kao najbolje preduzeće u javnom sektoru u regionu

Priznanja su dodeljena preduzećima i pojedincima, ali i gradu Valjevu kao najuspešnijoj lokalnoj samoupravi u regionu.
“Veliko mi je zadovoljstvo da prisustvujem svečanosti i podelim radost sa nagradjenima. Kapetan Miša Anastasijević je čovek koji je obeležio srpsku istoriju zajedno sa Knjazom Milošem. Duh preduzetništva koji je jedno vreme bio sputan , da ne kažem ubijen u srpskom narodu, upravo treba da bude ono što će srspsku državu i ovo društvo moći da podigne i izvede na pravi put. primer Kapetana MIše Anastasijevića je svetao primer kako i na koji način , a ko ste pametni, hrabri možete stvroriti blagodet i za sebe i za svoju državu”, rekao je na dodeli priznanja gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.

Priznanje “Кapetan Miša Anastasijević” je dodeljeno najuspešnijima u oblasti kulturnog stvaralaštva, unapređenja privrednog razvoja i preduzetničke kulture i za afirmaciju društvenih vrednosti. Dobitnici priznanja sada su u konkurenciji za nagradu na republičkom nivou.

Nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” je godišnja nagrada koja se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama za sve regione u Srbiji u okviru projekta “Put ka vrhu” čiji je cilj da podstiče i afirmiše preduzetništvo u Srbiji, a koji realizuju Univerzitet u Novom Sadu i Media Invent, uz pomoć Privredne komore Vojvodine i regionalnih privrednih komora, dok je TV Novi Sad medijski pokrovitelj.

Od kompanija koje posluju u Valjevu priznanje su dobili GP Ingrap-omni Beograd kao najbolje preduzeću u regionu, Valjevska pivara kao lider održivog razvoja, Gorenje za investicije i nove tehnologije i Vega kao najbolje srednje preduzeće, dok je valjevsko komunalno preduzeće Vidrak dobitnik priznanja kao najbolje preduzeće u javnom sektoru.

Još sličnih objava

Proverite istaknute objave
Izbornik